• Podatki
  • Opis

Podatki o nepremičnini

Vrsta in tip
Hiša samostojna
Šifra oglasa
PH10173ZB
velikost
412 m²
parcela
1.553 m²
leto izgradnje
1973
leto prenove
1993

Podatki o lokaciji

država
Slovenija
regija
Posavje
področje
Krško
lokacija
Veliki Trn
Opis

Objekt ima potencial za dolgoročno oddajanje poslovnih prostorov, turistično oddajanje stanovanjskih prostorov, gostinski lokal (trenutno ni v obratovanju). Objekt je primeren tudi za nastanitev večjega števila delavcev, ker je veliko toaletnih prostorov, 3 jedilnice,2 kuhinji itd.

Lepo urejena stanovanjsko poslovni objekt ima veliko dnevne svetlobe in je grajen v treh etažah(klet, pritličje in neizdelano podstrešje, zgrajena  l.1973;prizidek zgrajen 1993.Leži na zemljišču  1.553 m2; namenska raba: osrednja območja centralnih dejavnosti. Površina stavbe 412,40  m2 in obsega tako stanovanjski kot poslovni del (gostinski lokal s pomožnimi prostori).Talne obloge: tapison in keramika.  CK-olje.  Na parceli je dovolj parkirišč za stranke (možno še povečati št.parkirišč na račun zelenice pred kletjo). Objekt se prodaja s kompletno opremo (stanovanjski in poslovni.Poslovni prostori niso v funkciji. Asfalten dostop. Hišo na eni strani obdaja gozdiček, na nasprotni strani pa cesta. Vselitev možna po dogovoru! Vpisano v zemljiško knjigo;bremen prosto;urejena vsa dokumentacija za objekt. 

Razporeditev prostorov po etažah:

Klet:kurilnica in 4 shrambe

Pritličje:2x kuhinja,toaletni prostori (m+ž),hodnik,ki vodi v gostinski del (šank, ki je povezan s 3 jedilnicami, od katerih je ena primerna za večje število ljudi);poseben vhod za 2 prostora za pripravo hrane v krušni peči in v garažo

Podstrešje:neizdelano (višina ustrezna za preoblikovanje v stanovanjski del;

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju