Stan četvoroiposoban Ljubljana, Center, Cena: 375.000,00

Osnovni podatci

Cena:
375.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PS25546ME
vrsta objekta:
stan
tip:
četvoroiposoban
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Center
godina izgradnje:
1977
veličina:
114,35 m²

Kontakt

Mojca Erčulj
GSM:
+386 30 313002
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Stan četvoroiposoban, Ljubljana, Center, Center

1 od 2

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Na Poljanah prodamo prostorno 4,5 sobno stanovanje (trenutno 4 sobno) v višjem nadstropju stolpnice, l. 1977, z dvigalom in garažo pod objektom. 

Stanovanje obsega 3 prostorne spalnice, 2 kopalnici, dodatni wc, dnevno sobo (povečana s kabinetom) v izmeri 27m2 ter izhodom na veliko, zaprto ložo s pogledom na Ljubljanico in Ljubljanski grad. Poleg dnevne sobe je jedilnica z drugo, manjšo ložo, in kuhinja. Stanovanje nudi izjemne poglede na vse stani neba, na grad, Ljubljanico, na Alpe in na Golovec. Stanovanje je izjemno lepo ohranjeno, z novimi, aluminijstimi okni z roletami in protivlomnimi vrati, zamenjani so bili tudi radiatorji. Sicer pa v prvotnem stanju in potrebno osvežitve. Ogrevanje je na toplarno, v stanovanju je tudi priključek za gospodinjski plin.

Stanovanjski blok je kvalitetne gradnje, zelo lepo urejen in vzdrževan. Fasada in streha sta obnovljeni. 

Vrhunska lokacija v centru mesta, ob Ljubljanici, z izjemnimi razgledi in bližino vse infrastrukture: pošte, banke, trgovine, tržnice, LPP, vrtec, osnovna in srednje šole, klinični center in medicinska fakulteta, pravna fakulteta. V neposredni bližini sprehajalnih in rekreacijskih poti na grajskem griču. Stari del mesta in kulturne ustanove - gledališča, opera, muzeji so prav tako oddaljeni nekaj minut hoje. 

Primerno za družino ali ljubitelje centra mesta. 

Vabljeni na ogled!

 

In Poljane, a spacious 4.5 room apartment (currently 4 rooms) on the upper floor of the building  1977 is available, with elevator and garage under the building. The apartment comprises 3 spacious bedrooms, 2 bathrooms, additional toilet, living room (enlarged with a cabinet) measuring 27 sqm and exit to a large, closed loggia overlooking the Ljubljanica. Dining room with a second, smaller loggia, and a kitchen. The apartment offers exceptional views of the entire sky, the castle, the Ljubljanica, the Alps and Golovec. The apartment is extremely well preserved, with new, aluminum windows and anti-theft doors. Otherwise, it is in its original state and needs refreshments. Heating is in the heating plant, and the house gas is also connected to the gas. Suitable for family or lovers of the city center.

You are invited to visit!