Atrium Real estate

Papandopulova 31, 21000 Split, Hrvatska

Atrium Realestate je licencirana agencija za prodaju i najam nekretnina s uredom u Splitu. Shvaćamo da je kupnja, prodaja ili iznajmljivanje nekretnine velika odluka. Zato smo tu da vas vodimo kroz cijeli proces, dajemo stručne savjete i budemo transparentni od prvog susreta do konačnog završetka. Svojim klijentima pružamo usluge projektiranja, dizajna interijera, tehničko savjetovanje, vođenje projekata, održavanje nekretnina, snimanje nekretnina dronom te izradu virtualnih šetnji. Strane državljane savjetujemo i pomažemo pri otvaranju poduzeća. 

Vjerujemo u snagu partnerstva. Cijenimo dugoročne odnose i osobnu uslugu. Misija naše tvrtke je biti prepoznati kao tvrtka koja donosi obiteljske vrijednosti u industriju nekretnina. Za nas su to vrijednosti poštenja, podrške i povjerenja. Naš moto glasi: Nemamo drugu priliku ostaviti prvi dojam!

U našoj agenciji za nekretnine vodimo se jednostavnim elementima za koje vjerujemo da čine veliku razliku. Bilo da se radi o načinu na koji pozdravljamo naše klijente, javljanju na svaki poziv, osluškivanju potreba klijenata te odgovaranju na upite brzo i učinkovito, svakom klijentu nastojimo pružiti topao, ohrabrujući i pozitivan osjećaj od samog početka.